Een gezellig plekje in de tuin...

Tuinhuis

De tuin is vaak in een mum van tijd opgefleurd met een leuk tuinhuisje. Een plek waar de tuinmaterialen meestal gestockeerd worden, maar toch heeft het ook een esthetische waarde. Omgeven door groen kan uw tuinhuis heel mooi contrasteren en mengen in de natuur. Een rieten dak kan hier een toegevoegde waarde bieden en zorgen voor een uniek plaatje dat niet iedereen heeft.

Poolhouse

Een zwembad in de tuin blijft voor velen toch een geweldige investering, voor jong en oud. Naast die gezonde, frisse duik die u kan nemen, is het ook gezellig vertoeven rond het zwembad. Zo zien we ook steeds meer poolhouses met rieten dak opduiken die het tropische van het zwembad doortrekken naar een overdekte ruimte. Zo'n poolhouse kan echt op verschillende manieren ingevuld worden, maar vaak is het deels een stockageplaats en deels een mooi overdekt terras om te zonnen naast het zwembad. Sommigen kiezen voor een groter gebouw, waar dikwijls een overdekte keuken of leefruimte voorzien wordt. Dan spreken we natuurlijk eerder over een bijgebouw. Waar u ook voor kiest, een rieten dak kan echt een duurzame, milieuvriendelijk en perfecte manier zijn om uw tuin af te maken.

Indien u wenst dat we enkel het rieten dak op het tuinhuis of poolhouse plaatsen, geen probleem, dat doen we (Rietdekker Raggers) al meer dan 100 jaar. We kunnen echter ook het volledige project opleveren. Sinds enkele decennia ligt onze focus namelijk ook op het volledig afwerken van stijlvolle tuinhuizen en poolhouses, uiteraard met een mooi rieten dak erop. Wij leveren het project van a tot z op met een vaste prijs in het begin die niet meer verandert. Bekijk zeker even onze richtprijzen indien u een idee wil hebben wat zo'n nieuw rieten dak of een onderhoud ervan kan kosten.

Meer info of een gratis offerte? Neem contact met ons op.

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte op maat.